Direct mail

versturen?

MSA verzorgt uw direct mail van
idee tot verzending

Meedenken met de klant

Van idee tot deurmat

Een goede direct mail begint met een goed idee. Of het nu gaat om een zakelijke direct mailing of een unieke promotionele eye-catcher, wij kunnen het maken. Zelfs wanneer de klant nog geen idee heeft over hoe de direct mail campagne eruit moet komen te zien kunnen wij, vanwege onze jarenlange ervaring en ons netwerk van partners, uitstekend helpen. Zo helpen we onze kleinere klanten, maar ook grote bedrijven met landelijke of zelfs internationale wensen.

Direct Mail zonder zorgen door het team van MSA B.V.

De beoogde doelgroep bepalen

Altijd aan het juiste adres

Bij het versturen van een direct mail wil je de boodschap altijd aan de juiste persoon tonen. Dit doe je door de DM op het juiste adres af te leveren, maar je wilt ook dat de persoon in kwestie persoonlijk wordt aangesproken. Dit doen wij op basis van een zorgvuldig samengesteld adressenbestand. Door samen de doelgroep in kaart te brengen kunnen we tot een adressenbestand komen waarmee de campagne daadwerkelijk een succes wordt.

De voordelen van het samenwerken met MSA B.V.

voor het bedenken en versturen van direct mail:

24/7 support

Wij staan op ieder moment van de dag voor u klaar om van uw mailing een succes te maken.

Offerte binnen één uur

Omdat u graag zo snel mogelijk wilt weten waar u aan toe bent sturen wij onze offertes binnen een uur.

Grote én kleine volumes

Wij leveren kwaliteit en service ongeacht de grootte van de order.

Een gepersonaliseerde boodschap

Print- en drukwerk

Om het idee zo goed mogelijk over te brengen op de gekozen doelgroep is het zinvol de direct mail te personaliseren. Dit doen we door de juiste aanhef en tone of voice, maar ook door de direct mail zodanig vorm te geven dat het aansluit bij de boodschap en het bedrijf. Hiervoor kiezen we in overleg welk papiersoort, formaat en kleur het beste schikt. Daarnaast kunnen we kiezen of we de direct mail machinaal verwerken (vouwen, couverteren, tabberen of sealen) of handmatig verwerken (vullen van kokers, ringbanden of beurstassen).

Bereik je doelgroep met een efficiënte direct mailing van MSA

Zorgeloze verzending

Direct Mails efficiënt verstuurd

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij inmiddels over volumecontracten en speciale afspraken over de portotarieven. Daarom kunnen wij direct mail versturen voor scherpe prijzen door heel Nederland, maar ook naar adressen in de rest van de wereld. Hiervoor werken we samen met PostNL, Sandd, Asendia en TNT. Ook dat is een reden waarom zowel grote als kleine bedrijven kiezen voor de DM-service van MSA.

Direct mail offerte aanvragen?

Stuur ons vrijblijvend een offerte aanvraag en ontvang een offerte binnen een uur.

Daarom MSA

Customer & Shopper Marketing bij Johnson & Johnson Consumer b.v.

5/5

Bij MSA zet je met een gerust gevoel projecten uit, want je kan erop vertrouwen dat alles prima geregeld wordt. Ze werken vlot en accuraat, maar vooral omdat ze met je meedenken!

Silvia Groen

Customer & Shopper Marketing bij Johnson & Johnson Consumer b.v.

5/5

Het is prettig om vertrouwen te hebben in een partij die uitstekende kwaliteit levert zowel in het geval van (complexe) mailingen als drukwerk. Waar de medewerkers ons steeds weer mee weten te verrassen is de proactiviteit, het meedenken, het scherp zijn, de flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Of het nu gaat om kleine of grote opdrachten, het werk wordt steeds met dezelfde passie voor het gewenste eindresultaat uitgevoerd.

Noortje Krakers

Customer & Shopper Marketing bij Johnson & Johnson Consumer b.v.

5/5

Hoi Fred en Bas, Nog dank voor jullie harde werk en flexibiliteit van vandaag! We zijn ons er van bewust dat we veel van jullie gevraagd hebben. Erg fijn dat jullie ons hier ook vandaag weer in konden voorzien. Kind Regards / Met vriendelijke groet, Tijn van der Heijden

Tijn van der Heijden